Kampen mod ukrudt

De danske golfklubber er oppe imod en hård kamp – nemlig kampen mod ukrudt. Den er absolut ikke blevet nemmere at vinde efter at vi har fået ny pesticidlovgivning på området. Mange golfklubber oplever således store udfordringer med at holde ukrudtsniveauet  på et acceptabelt niveau uden at overskride de gældende belastningslofter, og greenkeeperne skal derfor arbejde hårdere for at holde ukrudtet nede.

Dansk Golf Union kører her i sommer en Miljøkampagne og den er vi i Lemvig Golfklub med i. Kampagnen hedder: Forestil dig en verden uden greenkeepere.

Vi har i klubhuset – lige foran brændeovnen – opstillet et roll-up-banner, der fortæller om kampagnen. Der er tilknyttet en konkurrence til kampagnen, og den kan du deltage i ved at scanne en QR-kode på banneret eller besøge hjemmesiden kampenmodukrudt.dk. Det er gratis at deltage, og du kan vinde en soldrevet plæneklipper fra Husqvarna til en værdi af kr. 22.000,-.