Spil golf resten af året – det koster kun 500 KR.

I forbindelse med denne uges kommende europatour turnering, kaldet Made in Denmark,  har Dansk Golf Union været initiativtager til et fantastisk tilbud til alle de der har taget golfkørekortet, men af en eller anden grund ikke spiller p.t.

Vi har i Lemvig Golfklub besluttede os for at være med i denne ordning, der også indeholder åbent hus arrangementer i weekenden efter Made in Danmark turneringen.

Tilbuddet går ud på at man for blot kr. 500,- kan spille al den golf man ønsker resten af året på Lemvig Golfbane. Det er en forudsætning at man tidligere har  erhvervet golfkørekortet, og ikke er aktiv medlem i en dansk golfklub. Så har man som golfspiller ligget i dvale nogle år, og har lyst til at prøve igen for små penge, så bliver chancen aldrig større. Kære medlemmer: Få fat på familie og venner og fortæl dem om dette fantastiske tilbud og tag dem med ud at spille.

Det kan du også gøre når vi i weekenden den 23./24. august holder åbent hus på Golfbanen. Denne weekend kan alle medlemmer gratis tage alle de ikke golfere med man lyster, til at spille på par 3 banen og 18 hullers banen. For så vidt angår 18 hullers banen er det dog kun efter kl. 14,00, og her må der max. være to ikke-golfere på hvert hold.

Det koster således ikke noget – du skal blot udfylde en formular, som ligger på skranken foran sekretærkontoret.

Udgivet i Begynderudvalget.