Matias Strøm klubmester i hulspil

Søndag formiddag var der semifinaler i klubmesterskabet i hulspil. Her slog Ryan Kirk Ole Bruun, medens Matias Strøm besejrede Carsten Stigaard. Finalen blev afviklet søndag eftermiddag, og for engangs skyld var vejret ganske udmærket. Der kom dog et par enkelte korte byger, men ingen blev våde da både spillere og tilskuere gik i læ under de medbragte paraplyer.

I finalen var det Matias der kom bedst fra start og efter 9 huller var han foran med 2-0. Ryan, der for 4. gang i træk var deltager i hulspilsfinalen, kom dog stærkt tilbage og før hul 16 var de to spillere helt lige. Her misser Ryan imidlertid et bunkerslag og da Matias får et par, vinder han hullet. Næste hul bliver af begge spillet særdeles flot, og et par fra Ryan var ikke nok til at forlænge matchen, da Matias får en fornem birdie. Det gav en stor klapslave fra de omkring 100 tilskuere, der var med til at skabe en god atmosfære.

Efter spillet var klubben vært ved kaffe og brød i klubhuset med overrækkelse af præmier til alle klubmestre og runner-ups. Herefter holdt Matias Strøm winners-speak, hvor der var ros til bestyrelse og greenkeeperne for den flotte bane, tak til de fremmødte tilskuere, tak til Kaj Svenningsen for en godt ledet turnering samt en varm tak til hans caddie – Nicholas Jannsen – der både denne weekend og sidste weekend hele tiden var ved hans side.