Banerating

Dansk Golf Union var forbi golfklubben i efteråret for at se på rating af vores bane. Rating handler om banens sværhedsgrad. Banen er blevet rated en anelse lettere end sidst(0,1 til o,2)
Og hvad sker der så for os spillere og vores handicap?

Ole Vagtborg fra DGU skriver:
Medlemmerne skal ikke have et andet handicap. De skal fortsætte med det hidtidige og slå op i tabellerne.
Ratingen ændrede sig kun ganske lidt i nedadgående retning, hvilket betyder, at de, der lå lige på grænsen til at få et lavere spillehandicap med den hidtidige rating, vil opleve, at de nu er kommet under grænsen, hvorfor de får et lavere spillehandicap.

Nye konverteringstabeller hænger på opslagstavlen, ved 1. tee og er også opdateret på hjemmesiden. Så du kan nemt checke, om du er en af dem, der skal have nyt handicap.