Forårshilsen fra Formanden

Efter i går – 8. april – i det skønneste forårsvejr og på en pragtfuld bane med fremragende og hurtige greens(for hurtige for mig!) at have spillet 18 hullers golf på vores dejlige anlæg får jeg lige lyst til at skrive en forårshilsen til jer medlemmer.

Vi er kommet godt igang med den nye sæson, men vi har, som jeg også gav udtryk for i Vestenvinden, nogle pænt store udfordringer i år omkring medlemsantallet. Vi skal have stoppet tilbagegangen, for hvis den fortsætter som den har gjort de seneste tre år, bliver det på et tidspunkt svært at holde standarden på banen og have en full-service klub uden at kontingentet stiger markant.

Jeg vil derfor igen kraftig opfordre alle medlemmer til at være med til at skaffe os nogle nye. Alle undersøgelser peger nemlig på, at det er ad den vej stort set alle starter med golfen – senest bekræftet af de tilmeldte på begynderholdet i år.

Så derfor hank op i familie, naboer og venner og tag dem med ud til Golfens Dag den 19. april. Kan du også lokke dem til at spille i ven/venindematchen vil det være ekstra fint. Læs mere om dagen og matchen på opslag i klubhuset og på hjemmesiden.

Vi har oprindelig budgetteret med 40 nye begyndere i år. På nuværende tidspunkt er der tilmeldt 20, og vi opjusterer derfor tallet til 60. Meget ambitiøs og en målsætning som kun nås, hvis der er stor opbakning fra medlemmerne.

Vi har også en målsætning om, hvor mange vi skal have med i Ven/venindematchen den 19. april. Vi tillader os også her at være ambitiøse og satser på 30 hold. Det svarer i øvrigt kun til, at ca. 5% af klubbens aktive medlemmer tager et potentielt medlem med ud at spille!

Med disse ord håber jeg på at se en masse mennesker den 19. april og ønsker alle en god golfsæson.