Golfens Dag – 19. april

Sol og næsten ingen vind på Golfens Dag lokkede mere end 50 interesserede til Lemvig Golfklub.
Bestyrelsens opfordring til at finde en ven/veninde/familiemedlem/kollega havde båret frugt. Mange medlemmer tog opfordringen op og mødte op med godt humør, hjalp med instruktion både overfor egen gæst og andre interesserede.

Peder Pro stod for træningen på driving range, begynderudvalget havde lavet tre stationer, hvor man kunne prøve at chippe og putte.

Der var gratis kaffe og kage til alle, hvilket betød, at der var liv og glade dage overalt på både træningsanlægget og i klubhuset.

Midt eftermiddag spillede 23 par en green some over 9 huller. De nye fik lov til at  prøve “den store bane”.

Vi håber, at rigtig mange vil melde sig til begynderundervisningen/Golfkørekortet. Hvis nogen kender nogen, der overvejer golf, så bed dem kontakte os hurtigst muligt. Så får vi sat et træningsforløb op.

Se foto på lemviggolfklub/begynder/golfensdag