Brugerundersøgelse i Lemvig Golfklub

Bilen parkeres på P-pladsen foran klubhuset. Måske kort besøg på træningsbanen. 18-hullers golf venter forude.
Nogen er medlemmer, andre green fee spillere.
Men hvordan oplever medlemmer og green fee spillere egentlig vores bane?

Via “Golfspilleren i Centrum” har vi allerede spurgt en del af vores green fee spillere.

Nu er turen kommet til vores medlemmer.
Den 12. maj udsendes spørgeskema til 1/3 af medlemmerne i Lemvig Golfklub. Vi håber, at rigtig mange vil svare, så vi kan blive klogere på, hvordan vores klub fungerer, hvad vi kan gøre bedre, og hvad vi måske slet ikke skal gøre. Vi ønsker at få de gode oplevelser, de gode ideer, de dårlige oplevelser osv osv <
Hvis du ikke har en mail-adresse i Golfbox, så ring til kontoret, så vi kan få dig og dine synspunkter med i undersøgelsen.

Alle medlemmer bliver spurgt i løbet af året.
Første udsendelse er her den 12. maj. Næste gang er den 21. juli. Og sidste udsendelse er den 22. september.