Grundlovsdag 2015 – vi fejrer 10 års dagen for indvielse af klubhuset med match og masser af gode tilbud

Grundlovsdag er noget særligt i Lemvig Golfklub. Det er jo dagen for indvielse af både de første og de sidste ni huller. Det er imidlertid også dagen for indvielse af vort dejlige klubhus. Det er ikke helt nemt at forstå, men grundlovsdag i år er det faktisk 10 år siden det blev indviet. Det skal fejres, så i dagene fra den 5. juni til den 7. juni er der masser af spændende aktiviteter og tilbud knyttet til vort klubhus.

Festlighederne starter på selve grundlovsdagen med afvikling af match, hvor Peder Pro og Golfcafeen er sponsorer. Efter matchen er der spisning i klubhuset, hvor en flot menu denne dag blot koster kr. 150,-. Skynd dig at blive meldt til turnering og spisning – inden det er for sent – max. 120 deltagere. Der er som altid når Peder og Vita sponsorerer matcher flotte præmier. For at krydre det lidt udsætter klubben en ekstra gevinst til den der kommer nærmest hullet på hul 8, ligsom et Hole-in-One denne dag og den efterfølgende weekend udløser en fin ekstrapræmie udover den sædvanlige flaske whisky.

Festlighederne forsætter hele weekenden, hvor Pro-shoppen giver 20% på alt tøj og sko, og har masser af andre gode tilbud. Også i Golfcafeen er der 20% rabat lørdag og søndag til kl. 17,00. Så for blot kr. 32,- kan du få en af Vitas lækre sandwiches.

Også klubben har gode tilbud i weekenden  – dels er der 20% rabat på green-fee, dels får man 20% rabat, hvis man melder sig til at tage golfkørekortet. Et sådant kort koster således kun kr. 800,- og når dertil kommer, at klubben stiller et gratis golfsæt til rådighed i prøveperioden, er det en god lejlighed for alle medlemmer til at tænke igennem, om der ikke lige var en i venne-eller famliekredsen, der kunne tænke sig at tage golfkørekortet. I øvrigt tilbyder klubben i forlængelse af 10 års dagen, at et medlem fra den 10. juni til den 30. juni, kan tage en golfaspirant  gratis med ud at spille.

Det skulle gerne blive nogle festlige dage, og vi vil gerne fra klubben side opfordre alle medlemmer til at bakke op om aktiviteterne og dermed være med til at fejre 10 året for indvielse af klubhuset.