US Open – Lemvig Golfklub? Sammenhæng?

US Open spilles i år på en bane, hvor rødsvingel er det græs, man har valgt. Rødsvingel vokser langsomt, men er en hårdfør græsart. Det betyder bl.a. mindre vanding og gødning. Men det giver også en bane, der kræver sin spiller. Bl.a. hårde fairways og greens.
En af dem, der blev nævnt i TV på førstedagen i US Open, var Chris Haspel. “Den mand, der ved mest om rødsvingel”, som en af kommentatorerne nævnte.

Chris Haspel har været på besøg i Lemvig Golfklub flere gange, hvor han har vurderet vores bane og er kommet med skriftlige rapporter. Hvordan skal vi behandle vores greens  (prikle, gøde, sand )osv osv osv. Green keeperne og bestyrelsen var på studietur (for egen regning) i Skotland for et par år siden, hvor Chris Haspel brugte et par dage på os. En fantastisk viden, golfklubben fik – og får.
Dejligt at se US OPen på TV og vide, at en af verdens bedste på rødsvingel, giver gode råd til de ansatte i Lemvig Golfklub. Vores beliggenhed, klimaet og betingelserne herude, er noget, vi har med i vores planlægning.

Men husk lige, at vi ikke har samme banearkitekt! – så Lemvig Golfbane er meget mere “human” :-)