Tilbud til begynderne fra 2014 og 2015 – og andre med behov

Hej alle begyndere fra sæson 2015 (og jer fra 2014 er meget velkomne)

Jeg skriver lige en lille hilsen til jer alle. Jeg har nu været igennem ca 30 begyndere her i 2015.

Jeg er glad for at se jer bruge vores faciliteter her i Lemvig Golfklub. I har været flittige til at træne under og op til jeres kaninmatch. Efter kaninmatchen, hvor man kan sige, at selve kursusforløbet er overstået, er det helt klart den store bane, der trækker. Da vil jeg bare lige sige til jer, at I ikke må glemme vi har en træningsbane, putting green ,  indspils green og ikke mindst en træner J. Selv om den store bane er det helt store trækplaster, så skal de andre områder benyttes en gang i mellem.

Nu er i kommet så langt, at i har dannet jeres eget sving, men måske også med nogle unoder, som jeg ikke synes I skal forstærke ved bare at gå ud og spille. Det er vigtigt, at I holder jeres sving ved lige hos mig, så I ikke får alt for store problemer ude på den store bane. Husk, jo bedre i rammer bolden på 18 huls banen desto større spilleglæde. Detaljer give medaljer!!

Jeg har arrangerer nogle træningsdage hvor der kan være max. 12 personer i 1 time til 60,- per person. Tilmelding skal ske hos mig i shoppen, og jeg gennemfører ved min. 8 personer.

Torsdag 7/7 kl. 17.30-19.00- træning i sving

Lørdag 11/7 kl. 10.00-11.30- træning i pitch

Torsdag 14/7 kl. 17.30-19.00 træning i chip og put

Lørdag 18/7 kl. 10.00-11.30-træning i kølleslag fra tee

Tilmelding skal ske i shoppen eller på golfpro@mail.tele.dk

Jeg deler jer op i 2 hold den første time, hvor det ene hold træner teknik med mig og det andet har  stationstræning i form af forskellige øvelser. Efter en halv time rokerer vi rundt. Den sidste halve time suppleres der med andre øvelser eller afsluttes med en kop kaffe

Derud over tilbyder jeg lektioner til kr. 160,- for 20 min. Og klippekort med 6 lektioner til 750,-,  og det kan sagtens anbefales at investere i jeres golffremtid med noget ekstra træning.

Jeg kan også hyres til at give råd og vejledning på den store bane, m.ht. hvordan man spiller fra de forskellige lies. Her mener jeg op, ned og skrånede lies. Om man er en eller flere til sådan en banelektion, det er op til jer.

I er velkommen til at kontakte mig for nærmere aftaler.
Jeg håber vi ses på træningsbanen.

Med venlig hilsen.

Peder Nielsen(pro´en)