Veterangolf i Lemvig Golfklub

Lemvig Golfklub har 3 veteranhold med i Regionsgolf i 2015. Og det er gået rigtig godt for vores hold:

C-holdet med Gøtzsche som kaptajn har sendt følgende indlæg:

Efter en spændende og jævnbyrdig mach mod Rold Skov vandt veteran C7 med 6-5 i Skive i 1/8-finalen.
Resultatet betyder, at Lemvig Golfklub i næste sæson har et veteran B-hold. Holdet har derudover nu kvalificeret sig til 1/4-finalen, som er mod Frederikshavn i Ålborg.

Det andet C-hold med Solvejg Laustsen som kaptajn gik videre til 1/16 dels finalen, men mødte Mollerup Golfklub, der stillede med et hold, der havde helt ned til hcp 7. Mollerup har en forventning om at vinde alt og suse gennem C-rækken og B-rækken. Ærgerligt at møde det hold allerede i 1/16 finalen. Men en flot sæson. Til lykke.

A-holdet med Birger Düring har også klaret sig godt med tre vundne kampe i grundspillet. Her var det Skive-holdet, der voldte problemer i grundspillet, men mon ikke holdet er klar igen i 2016?

Vi glæder os til at høre om veteranholdene i 2016