Fornemt resultat af klubbens Seniorhold

Stort tillykke til klubbens Seniorhold, der fredag aften på Aars Golfbane i semifinalen om det Jydske mesterskab i A-rækken, vandt over Frederikshavn Golfklub med 7-4, og dermed rykkede op i 3. division Vest. Holdet skal nu også spille finale, og den afvikles på Brønderslev Golfbane den 12. september.

For at spille seniorgolf skal man som kvinde være fyldt 50 år og som mand 55 år. Der spilles uden handicap, og de spillere Lemvig mødte fredag aften i Aars havde f.s.v. angår herrerne et hcp. mellem 4 og 6, og f.s.v. angår damerne mellem 8 og 10. Det fortæller noget om det flotte resultat.

Lemvigs hold består af Bente Knudsen og Peter Ekmann, der spiller foursome sammen. Så spilles der fire singler og her er spillerne Henning Lilleøre, Arne Lyngholm Jakobsen, Michael Honore og Viola Honore.

I øvrigt kæmpede Henning Lilleøre mod en prominent person, nemlig den tidligere verdenmester i speedway Hans Nielsen. Han kunne andet end køre speedway og var i par efter 14 huller. Henning stred dog godt imod og tabte først på hul 16.