De “gamle” kan også

De unge golfspillere fra Lemvig har for længst vist, hvad de duer til. Men de ”gamle” kan også og har på fornemmeste vis repræsenteret klubben.

Senest er Senior A under Peter Ekmanns ledelse (holdkaptajn) blevet danske mestre ved at besejret Furesøens Golfklub med 7-4 på Vejles smukke bane i landsfinalen.

Stort tillykke til holdet.

Veteranerne har også klaret sig fint, når holdene er kørt oven for bakken.

Kaj Gøtzsches hold, V7, nøjedes ikke med at vinde puljen, men sikrede sig oprykning til B-rækken ved at vinde over Rold Skov. Veteran V8 med Solvej Laustsen som kaptajn vandt deres pulje, men måtte give fortabt til Mollerup. Veteran A holdet med Birger Düring som kaptajn opnåede en fin andenplads i puljen.

Med andre ord: Selv om man er blevet lidt grå i toppen, kan man sagtens opnå fine sportslige resultater.

Harald C. Schrøder

Medlem 2537.