Junior bymatch 26. september 15

Bymatch i Lemvig for juniorer

Lørdag den 26. september blev årets sidste by-match afholdt i Lemvig. Bymatchen er en juniorturnering, hvor der deltager golfspillere fra fem golfklubber: Struer, Sydthy, Trehøje, Holstebro og Lemvig.

Der spilles i tre rækker i denne turnering, så alle kan være med. A-rækken spiller 18 huller og B-rækken spiller 9 huller på den rigtige golfbane. C-rækken spiller 9 eller 12 huller på klubbens par 3-bane. Derudover er desuden indlagt en ranglisteturnering for klubberne, hvor de tre bedste scores fra hver række tæller, og når alle turneringer er færdig vinder den klub, der har flest point vandrepokalen.

Der er også en individuel rangliste turnering for juniorerne, hvor de får point i hver bymatch afhængig af deres placering f.eks. får man 25 point for en første plads, 23 point for en anden plads, og 21 point for en tredjeplads.

Lemvig juniorerne opnåede følgende placeringer i Lemvig:
Fredrik Klinkby Jacobsen fik en 1. plads og Rie Lapholm en 3. plads i A-rækken.
Sebastian Øgendahl fik en 1. plads og Signe Gransgaard en 3. plads i C-rækken.

I den samlede ranglisteturneringen for klubberne fik Lemvig en 2. plads efter Holstebro Golfklub, og med Trehøje Golfklub på en tredjeplads.

Lemvigs juniorer besatte de to første pladser på den individuelle rangliste for juniorer, hvor Sebastian Øgendahl blev vinder med 115 point med Rie Lapholm på en anden plads med 105 point.

Udgivet i Juniorudvalget.