Eaglesponsorer på udflugt til Sdr. Hostrup Kro

P1010233

Store glade smil hos formanden for Sponsorudvalget Peter Risom, vinder Erik Gransgaard og Klubformand Flemming Nielsen.

I sidste uge var klubbens 37 eaglesponsorer inviteret på udflugt. Rigtig mange – vi var i alt 60 personer -havde taget imod invitationen. Udflugten gik over to dage med spil på Aabenraa og Brundtland golfbaner samt overnatning med gourmetspisning på Sdr. Hostrup Kro ved Aabenraa. Det blev et par fantastiske dage med fornuftig golfvejr og et fremragende ophold på kroen. Torsdag blev der spillet på Aabenraa banen. Denne dag var der en holdturnering, hvor hvert firma kunne deltage med to personer. Disses scorer blev så lagt sammen og med en score på 59 point til Nr. Nissum Taxi og Turistfart (Michael Mejdahl og Peter Hellqvist) var vinderen fundet. På 2. pladsen kom Intertruck Dealing (Thomas Birch Jensen og Jesper Hjortkjær) med 58 point, medens 3. pladsen gik til Automester (Erik Gransgaard og Peder Broe) med 56 point. Banen i Aabenraa, som er højt beliggende ved Løjt, er en åben kuperet bane med mange blinde slag, og da det blæste en del denne dag og ingen kendte banen, blev der ikke leveret særligt store scorer.

Efter gourmetmiddagen og for mange snak til langt ud på de små timer, var alle fredag morgen klar til at spille på Brundtland banen ved Toftlund – en flad og god bane, der desværre på grund af megen regn om natten var temmelig våd. Nu skulle det afgøres hvem der individuel var bedst over de to dage. Her satte Erik Gransgaard trumf på og scorede ikke mindre end 47 point, og dermed næsten det dobbelte af hvad der kom på scorekortet dagen før. I alt blev det til 72 point og dermed en suveræn vinder. På 2. pladsen kom Peter Hellquist med 66 point, medens 3. pladsen gik til Thomas Birch Jensen også med 66 point, men med et højere hcp.

Efter spisning og præmieoverrækkelse i Brundtlands Cafe kørte bussen hjemad til Lemvig, hvor en flok trætte men tilfredse sponsorer kunne se tilbage på et par rigtig gode dage. Nu ses der så frem til næste udflugt, som i 2016 bliver en en-dags tur til en dansk golfbane. I 2017 gør vi så igen noget ekstraordinært ud af det og vi må så håbe, at vi kan finde noget, der er ligeså godt og billigt som Sdr. Hostrup Kro.