Golfring Vest

Det er første år, vi er med i en golfring, hvor vores medlemmer kan spille andre baner mod et beskedent beløb.
Vi er kun lidt inde i april måned, men de fire klubber (Lemvig – Struer – Nordvestjysk – Sydthy) har solgt 332 kort de første par måneder.

I Lemvig har 84 medlemmer købt Golfring Vest – og de har spillet 44 gange på de tre andre baner.
19 runder i Struer, 22 runder i Sydthy og 3 runder i Nordvestjysk. Det må siges at være pæne tal her først på året.

Vi har kun haft 3 besøg, men vi spiller jo også først til sommergreens i slutningen af marts måned.
Så vi håber at se rigtig mange fra de tre andre klubber her i Lemvig.

De, der har købt Golfring Vest inden 31. marts, har fået mærkatet på bagmærket, der uddeles i denne uge.

Alle jer, der køber fra 1. april og resten af året, kan hente bagmærket på kontoret.
Når I har betalt, aktiverer jeg jeres DGU-nummer i Golfbox, og I kan spille med det samme i en af de tre klubber.
Se mere på vores hjemmeside https://lemviggolfklub.dk/medlemssiden/golfring-vest/

I Struer får I scorekort + green fee mærkat i ProBox maskinen.
I Sydthy og NVG får I scorekort + greenfee mærkat i Golfbox.

…………. og husk lige at lægge turf på plads.  Pas på vores flotte bane :-)