Kan man spille golf om tirsdagen?

Kan man overhovedet booke en tid om tirsdagen i 2016 – og nå at gå 18 huller, hvis man ikke er medlem i en “klub i klubben”?

• Old Boys  (kl. 7-12/14)
  • Juniortræning (kl. 1630 – 1830)
  • Klub 37  (kl. 1830 – 2030)
  • Golfkørekortet  (kl. 1830 – 2030)

Vi har en meget aktiv Old Boys afdeling, der spiller hver tirsdag. Det betyder, at banen er lukket frem til kl. 12 ……. og nogle tirsdage helt frem til kl. 14, hvis der er besøg fra andre klubber.

En del tirsdage er banen lukket fra kl. 1830. Det betyder, at man skal forlade banen senest kl. 18.22.
I når så måske kun at gå 9 – 12 – 14 huller. Årsagen er følgende:

Golfkørekort-hold kan benytte  banen om tirsdagen. De spiller/går de 9 huller sammen, og de skal have ro og tid til at lære spillet og reglerne.

Tirsdag aften spiller også Klub37. Dette er klubben for alle over hcp 37, som mødes og spiller 9 huller og slutter af med en kop kaffe el. lign. De spiller hul 1-9, når Golfkørekort-holdene ikke er på banen.

Juniorerne træner også om tirsdagen, hvor træningsanlægget vil være godt fyldt op fra 1630 – 1830.

Klubben har besluttet at samle mange aktiviteter om tirsdagen. Det betyder til gengæld, at det kan være svært at bestille en tid, hvor man kan nå at gå 18 huller. Banen vil ofte være lukket fra kl. 1830. Det betyder, at du kan nå at gå måske 14-16 huller afhængig af, hvornår du booker en tid. Der er lagt advarsel i Golfbox, så du kan se lukninger, når du bestiller en tid.

Vi har en forventning om, at alle vil tage hensyn til de nye, så de bliver godt integreret i klubben.