Igen Hole-in-One på hul 6

Så var der igen en heldig/dygtig spiller der fik Hole-in-One. Denne gang var det Erna Termansen, der under Søndagshyggegolfen den 8. maj, benyttede lejligheden til på hul 6 at sende bolden i hul med et slag. Det flotte slag blev overværet af Martha Madsen og Karin Mammen, der var den første til at spurte ned på greenen for at se om bolden nu også var i hul. Det var den og hun kunne sende en begejstret hilsen til Erna, der var på vej ned til greenen.

Efter de spillede 9 huller var der whisky i klubhuset, og da Erna blev spurgt om hvilket jern hun havde brugt, svarede hun kækt: Hvad mener du – jeg bruger da min driver på alle huller.

I øvrigt er hændelsen endnu en bekræftelse på at golf – ja også godt golf – kan spilles uanset alder. Vi har fået lov at oplyse Ernas alder – 76 år – og det vurderes af redaktionen, at hun er den ældste spiller der har lavet Hole-in-One på Lemvig Golfklubs bane. Endnu engang stort tillykke til Erna.