Gamle lemvigere på besøg Grundlovsdag

Grundlovsdag havde klubben besøg af 4 gamle Lemvigere, som i dag hører hjemme i tre forskellige klubber i Danmark.

De fire ”hjemvendte” fotograferet på vores 18. hul er fra højre Peter Windfelt, Lars Hanghøj, Søren Rittig og Michael Ejrnæs. Længst til venstre flankeres spillerne af Michael Honore, Lemvig, som er barndomsven med dem alle.

Der er dog en særlig grund til at Michael Honore er med på billedet. For ham og Michael Ejrnæs havde mødet den specielle anledning, at de to for nøjagtigt 27 år siden ved indvielsen af klubbens første 9 huller, spillede en 9 hullers opvisningsmatch sammen med den professionelle Steen Tinning og vores daværende pro Roy Howett, som også var træner i Holstebro Golfklub. De er begge blevet 27 år ældre, men spillet fejler ingenting Ejrnæs var rundt i 79 slag. Det samme har Michael Honore været flere gange i dette forår. Det svarer faktisk til de scores, de afleverede for 27 år siden, nemlig 4 og 5 slag over par for 9 huller.

Der blev opfrisket gode gamle minder over en øl på klubbens terrasse, så vi sagde ikke farvel, men tak for besøget og på gensyn.