Sommerhilsen fra formanden

Så er det sommer og jeg vil gerne holde min tradition med at skrive en kort sommerhilsen til jer medlemmer.

Lad mig starte med at slå fast – det går ikke så ringe endda i Lemvig Golfklub. Klubber i klubben fungerer godt med stigende deltagelse, medlemstallet er bedre end budgetteret, vi er oppe på 53 begyndere, vores bane står superflot og ualmindelig skarp, vi har ikke mindre end 107 dygtige frivillige hjælpere, og økonomien ser fornuftig ud.

Er der så slet ikke noget at klage over. Ikke som sådan, men det var da ærgerligt, at vi i foråret fik afslag på tilskud fra LAG Lemvig, Ringkøbing- Skjern til at opføre et kombineret hus til buggy/el-vogne. Vi syntes, at vi sammen med vort konsulentfirma havde udfærdiget en rigtig god ansøgning, og står faktisk uforstående overfor at vi ikke fik tilskud, da vi ved at golfklubber andre steder i Jylland har fået tilskud til lignende projekter. Efter afslaget har vi ad omveje hørt at LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern helst ikke støtter projekter i centerbyerne. Vi syntes at vort projekt gavner hele kommunen, så vi søger igen her pr. 1. september og håber på mere forståelse hos LAG. Måtte vi igen få afslag, er det dog ikke ensbetydende med at projektet skrottes. Nej – så let giver vi ikke op, men lad os nu se.

Så vi jeg gerne omtale den nye green på hul 9. Det bliver rigtig godt, og så gør det vel ikke så meget, at den bliver spilleklar noget senere end vi havde regnet med. Vi havde nok været rigelig optimistiske omkring det udmeldte tidspunkt for indvielse, og havde ikke taget tilstrækkelig højde for at vejret drillede i starten og at vi alene skulle benytte egen arbejdskraft til anlæggelsen. Det er jo i øvrigt første gang det er sket i klubbens historie, idet vi ved tidligere anlæggelser altid har haft ekstern hjælp. Det sparede vi denne gang, og det er jo så klart, at når greenkeeperne skal klare arbejdet og samtidig passe banen, så kan der komme forsinkelser. Det våde forår med mange ”græsopgaver” for greenkeeperne og de frivillige, gjorde det ikke nemmere.

Hvornår bliver den så indviet? Som det ser ud lige nu, venter vi enten med det til sæsonstart 2017, hvor den vil være ligeså god som de øvrige greens, eller også indvier vi den engang i løbet af august/september, hvor den ikke vil være optimal at putte på, og der vil være spilleforbud i nogle af omgivelserne. Men uanset hvornår vi indvier den, så lad os glæde os over, at den midlertidige green ikke er helt umuligt at putte på, og at hullet er lidt kortere.

Med disse ord vil jeg gerne ønske alle en god sommer.