Dem, der ikke laver noget, fejler aldrig

Lemvig Golfklub betaler via Dansk Golf Union marketingsfirmaet Raw Milk for at lave undersøgelsen “Golfspilleren i Centrum”. Ved en fejl har de først sendt mails ud til 2/3 af vores medlemmer – og sender igen i dag denne meddelelse til de samme medlemmer.

Kære medlem i Lemvig Golfklub,
Ved en fejl har du modtaget en e-mail med en undersøgelse, som vi har udsendt på vegne af Dragør Golfklub. Du bedes se bort fra mailen, da der er tale om en beklagelig fejl fra vores side, og vi undskylder for den ulejlighed, det måtte have medført.
For god ordens skyld vil vi gerne påpege, at Dragør Golfklub var uvidende om fejlen ligesom Dragør Golfklub heller ikke har kendskab til din e-mail adresse.
Golfspilleren i Centrum

Vi er blevet ringet op af både Dansk Golf Union og Raw Milk, der beklager fejlen, der absolut ikke må ske.
Vi har modtaget deres beklagelse.