Spændende weekend med afslutning i divisionerne

Alle tre divisionshold spillede i weekenden.
Resultatet blev således:

3. division herrer  rykker ned i 4. divison
Kvalifikationsrækken herrer rykker direkte op i den nye 5. divison
3. division senior bliver i 3. divison

Kvalifikationsrækken herrer
I 3. og sidste spilleweekend var vi på besøg i Struer lørdag, og alle mand vandt deres matcher. Tak til Simon og Rasmus for at træde til med kort varsel pga flere afbud.
Det resultat betød, at vi med et godt resultat søndag hjemme mod Hjarbæk, kunne rykke op i den nye 5 division, som indføres fra næste sæson. Den kommer til at bestå af alle puljevindere som ikke rykker op i 4 division samt de 6 bedste 2ere i de 26 kval-række puljer.
Som i Hjarbæk var vi hårdt hcp matchet, men vinder alligevel en tæt og spændende match 10/4. Simon Christensen vinder førstesingelen 3/2, Nicholas som mødte Hjarbæks pro taber 3/2, KP taber 2/1, Ryan vinder 4/3, Mikkel vinder 1/0. Jacob og Flemming slutter af med vinde foursomen 1/0.
Vi slutter 2er i vores pulje med 10 point ud af 12, det samme som Hjarbæk og rykker op som bedste 2er.
KP

3. division senior
Vi kunne selv afgøre, om vi skulle rykke op i 2. division. Dette krævede sejr både i Nordvestjysk og på hjemmebane.
Vi er det hold i 3. division, der har højest hcp, men vi har alligevel hidtil vundet hjemmekampene og spillet uafgjort i Ørnehøj.

Lørdag spillede vi Nordvestjysk. Smalle fairways og mange træer var ikke lige sagen for Lemvig-spillerne. Vi tabte alle vores kampe i NVG.
Søndag spillede vi Odder hjemme, hvor vi vandt 12-2. Tak til reserven Harry for gode point søndag.
Holdet går til vinterpause med en flot 2. plads i 3. division det første år som divisionsspillere.

3. division herrer
En hård pulje vores herrer er/var kommet i. Det betød desværre nederlag både ude i Trehøje og hjemme mod Holstebro.
Et eksempel: Nordestgaard fra Holstebro lå på 14. hul på green i to,  10 meter fra hullet og lavede en eagle. Carsten Stigaard kunne end ikke dele hullet med en sikker birdie…. Så er det svært at vinde kampe………..

Vores 3. division herrer spilede deres sidste kampe i denne weekend, hvor vi skulle møde Trehøje på udebane og Holstebro på hjemmebane.

Trehøje 13/8. vores holdopstilling så således ud Matias i 1. single, Frederik 2. single, Meik i 3. single, Bo i 4. single, Rasmus i 5. single og Carsten og Jens i foursome. Vejrmeldingerne sagde 2 mm regn ved middagstid, men det holdte vist ikke stik. Det regnede så meget at greens stod under vand da vores bolde nåede om på hul 11. Banen var ellers i rigtig fin stand, green var lyn hurtige, og det var nok der vi tabte vores matcher. Vi kunne slet ikke finde hastighederne der og der var ikke rigtigt noget der røg i hul. Vi tabte 11-3. Matias delte sin match og Rasmus vandt sin. 1. og 4. single matcherne var meget tætte og blev afgjort på 17. hul. Vores foursome fik ørerne i maskinen og fik en røvfuld. Jeg tænkte her at jeg ville lave om på vores hold opstilling til hjemme om søndagen. Ja hvorfor ikke, vi havde ikke noget at spille om, hvilket resulterer i at vi rykker ned i 4. division i 2017.

Søndag 14/8. Vi mødte favoritterne i vores pulje. Et meget stærkt hold som har mange spillere at tage af. Her så holdopstillingen således ud. Carsten i 1. single, Meik i 2. single, Jens i 3. single, Bo i 4. single, Rasmus i5 single og Frederik og Matias i foursome. Lidt blæst var der, og det var til vores fordel. Bop og Rasmus vinder deres matche stort, og det så der godt ud for os, da vores foursome var lige med Holstebro., og denne ville give 4 point og dermed ville vi vinde matchen 8-6. Jeg synes det var en god sammensætning, og der blev spillet godt golf. Foursome blev en gyser da de nåede ud på 18. hul, men med en fejl fra os måtte Holstebro vinde denne match på 18. green da de holede et 4 meter put for sejren. Det er den bedste kamp vi har haft i år, altså matchen generelt. Vi tabte 10-4. Vi har mødt nogle rigtig gode golfspillere i år og må se frem til nogle modstandere i 2017, hvor vi forhåbentlig kan få nogle sejre.
 M.v.h.
 Peder

Stor tak til Kaj Svenningsen, der er er en god dommer og turneringsleder at have i klubhuset.