Klubmesterskaberne i slagspil

Klubmesterskaberne i slagspil blev afholdt i weekenden i Lemvig Golfklub. Traditionen tro, havde vejrguderne givet deltagerne regn og blæst, men heldigvis kun lørdag.Banen var som sædvanlig ualmindelig flot og god at spille på. Green keeperne og den store stab af frivillige laver et kæmpe arbejde, som gør, at Lemvig har en fantastisk bane at byde både medlemmer og gæster ind på.

Åben herrerækken er altid en ualmindelig spændende dyst på god golf. I år var det Frederik Stræde Frost, Matias Strøm og Rasmus Kongsgaaard, der nærmest brændte banen af lørdag. De gik i henholdsvis 78 – 79 – 79. Kun 5 og 6 slag over banens par.  Søndag blev en dyst mellem Matias Strøm og Frederik Stræde Frost, og her løb Matias af med sejren i en runde på kun 76 slag. 3 over banens par.

De øvrige klubmestre blev Henning Lilleøre med Arne Lyngholm Jacobsen på en anden plads i Senior rækken. Keld Høgh med Thomas Østergaard på en andenplads i Midage rækken. Bente Knudsen med Viola Honore i åben damerække. Årets putter gik til Keld Høg og Ryan Kirk med kun 27 put den første dag.
Som sædvanlig blev klubmesterskabet på myndig og god måde styret af Kaj Svenningsen.

Klubmestre 2016 - slagspil

Matias og Frederik 2016