Vellykket udflugt for klubbens eaglesponsorer

Fredag den 2. september var alle klubbens eaglesponsorer inviteret på udflugt til Steensballegaard Golfklub ved Horsens. Knap halvdelen af sponsorerne havde taget imod tilbuddet, og sammen med repræsentanter fra klubbens PR-udvalg var vi 10 bolde med fire på hvert hold, der slog ud kl. 11,00.

Det havde småregnet det meste af vejen til Horsens, men netop som vi steg ud af bussen skinnede solen og bortset fra et par enkelte byger undervejs var det fint golfvejr. Banen var god og især var der ros til fairways og greens, medens bunkerne godt kunne have set pænere ud. Den gode bane, og det fine vejr blev udnyttet til flotte scores. Bedste firma – hvert firma måtte stille med to spillere – var Jydsk Montage med Kirsten og Mads Jørgen Madsen, medens den individuelle turnering blev vundet af Ryan Kirk, der repræsenterede Columbus Pub.

Efter hjemkomst til Lemvig var klubben vært ved spisning på Columbus Pub, der stod for et meget flot traktement. God stemning og glade sponsorer prægede således hele dagen, og humøret steg nok et par grader, da Flemming Nielsen på vegne PR-udvalget på hjemturen fra Horsens informerede om, at næste års udflugt går til Gut Apelør i Nordtyskland og finder sted den 14.og 15. september næste år.

I øvrigt er der plads til mange flere eaglesponsorer, og med dagen i går in mente og næste års tur til Gut Apelør, håber klubbens PR-udvalg, at alle vil gentegne deres sponsorater, og at flere kommer til, når PR-udvalget sidst på året kommer rundt og snakker med alle sponsorer.