Company Day den 23. september en succes

Lemvig Golfklub afholdt Company Day i fredags, hvor 8 hold – 32 deltagere – var tilmeldt. Hensigten er/var at skaffe ekstra indtægter til klubben og samtidig lave en god dag for deltagerne.  Firmaerne betaler et pænt beløb for at have et hold med. Til gengæld for deltagerne god forplejning hele dagen og flotte præmier til de dygtigste.

Vi havde rigtig godt vejr her i slutningen af september måned. Green keeperne havde sat banen flot op med meget hurtige greens og noget svære pin placeringer. Golf Cafeen serverede en fantastisk buffet og Golf Shoppen var ude med gode tilbud. Det kunne ikke blive bedre.

stemning-hul-14

Præmierne til holdturneringen gik til Konditorbager Aagaard som vinder, Fysioterapi v/Susanne Botha som nr. 2 og Nyt Syn som nr. 3:

1-praemie-hold-foto2-praemie-hold-foto3-praemie-hold-foto

Den store præmie for bedste score i enten A eller B rækken gik til Simon Nielsen fra Team konditorbager Aagaard

vinder-af-gavekort

Individuelle vindere i A-rækken blev Jacob Øgendahl nr. 1, mens  Henning Lilleøre blev nr. 2 og Arne Lyngholm på en tredje plads.

individuelle-vindere-a-raekken

Individuelle vindere i B-rækken blev Samuel Nielsen med Torben Rokkjær på 2. pladsen og Mads Jørgen Madsen på 3. pladsen.

God stemning på de forskellige hold efter 9. hul:

forfriskninger-camillafrokostfrokost-bord-1deltagere-poster

Konditorbager Ågaard nåede desværre ikke med på de flotte plakater, vi havde fået lavet til dagen.

Vi har en forventning om at gentage successen i 2017, hvor vi tror på, at turneringen skal ligge sidst i juni måned.