Månedens foto april

Vi har i 2017 startet konkurrencen “Månedens foto”. Vi praler ofte af vores smukke bane, naturen og ikke mindst alle vores medlemmer.
En klub, der er fantastisk at være medlem i. Derfor besluttede vi, at vi gerne ville vise dette med fotos og ikke kun ord.
Konkurrencen er beskrevet i Vestenvinden – og hver måned vinder et af vore medlemmer et gavekort på kr. 200,- til brug enten i Golf Shoppen eller Golf Cafeen.

Det er sværere end forventet at vælge foto……….   Nyfødte lam – svaner ved søen – frivillige i gang med arbejdet – aktivitet på driving range.

Vi har valgt et foto taget på driving range en af de dage, der var/er gratis træning for alle medlemmer. Et foto taget af John Jauert.

Der sker noget på billedet. Aktivt lyttende medlem, træneren forklarer, andre forsøger efter bedste evne at forstå Peder Pro´s instruktioner.
Bemærk også den meget forskellige påklædning. Hvad mon temperaturen mon var den dag? Og blæste det?

Se flere fotos på hjemmesiden:  medlemssiden/galleri