Hvor bliver de af? Udenbys folk på banen.

………… de gule træningsbolde.

De gule træningsbolde på driving range er inkluderet i kontingentet for klubbens medlemmer. Green fee spillere betaler kr. 20,- pr. person
Men bolde må kun bruges på driving range. Indspil og put foregår med egne bolde.

Hvert år mister klubben over 3.000 bolde. Green keeperne finder dem ude på stor bane. Der skal de slet ikke være.
Andre har fundet mange i fjorden. Mon nogen synes, at det er sjovt at stjæle vores bolde og så slå boldene i fjorden?

I dag har en af green keeperne så taget to voksne mænd i at samle træningsbolde op på driving range. De kendte en, der lavede stigegolf. Jamen, så stjæler man da bare nogle bolde eller hvad? Det skal lige præciseres, at det ikke var lokale folk, der var på træningsbanen.

Vi vil gerne opfordre medlemmerne til at bruge de gule bolde på driving range – og ikke på stor bane.
Og ser I nogle, der synes, at de vil have vores bolde med hjem, så må I gerne sige til dem, at det er klubbens bolde.
Det koster klubben mere end kr. 3.000,- om året i forsvundne bolde. De penge vil vi gerne bruge på mere fornuftige ting :-)