Lemvig Golfklubs hold til Abacus Cup

Lemvig Golfklubs hold til Abacus Cup den 17. september er nu fundet:

Gruppe 1:    K.P Nielsen
Gruppe 2:   Jesper Hjortkjær
Gruppe 3:   Torben Rokkjær
Gruppe 4:   Bodil Vorager Løkke
Gruppe 5:   Camilla Hjortkjær

De tre turneringer, som vi har valgt i Lemvig er Green2green turneringen, Golfshoppen/Golf Cafeen turneringen og Pink Cup.

Lidt om abacus cup:

abacus cup er Danmarks største bredde turnering

Efter mange år med navnet Synoptik Cup skifter turneringen nu navn til abacus cup. Men fortsætter ellers som du kender det.

Turneringen afvikles over min. 3 turneringer i egen klub, hvor man får tildelt ranglistepoint alt efter placering. Vinderen af hver handicapgruppe, på ranglisten, dvs. i alt 5 spillere fra hver klub, går videre til landsdelsfinale og de to bedste klubhold i hver landsdelsfinale går derefter videre til landsfinalen.

Du skal ikke selv tilmelde dig abacus cup. Hvis din klub er tilmeldt, så er du automatisk med – såfremt du deltager i en af de turneringer, som din klub har udvalgt som tællende til ranglisten.

I år præmieres en Hole-in-One med en funktionel solbrille fra Sunread.