Kontrakt forlænget

Det er en fornøjelse at offentliggøre, at vi har forlænget kontrakten med Peder Pro i endnu to år.
Peder står for begyndertræning, juniortræning, elitetræning samt de gratis fællestræninger for alle klubbens medlemmer i foråret.
Personalearrangementer, som vi sælger til kommunens virksomheder, har Peder også ansvaret for.

Golf Shoppen, synes vi, er en vigtig del af en golfklub. Det giver liv i klubhuset, og Louise og Peder sørger heldigvis for et stort udvalg i både golfudstyr og tøj.

Sidst, men ikke mindst, så er Peder en del af det fællesskab i klubben, hvor alle hjælper alle. Det betyder, at både medlemmer og gæster kan føle sig velkomne i klubhuset og kan få hjælp til bl.a. green fee udenfor kontorets åbningstider.  At Peder så også er lidt af en IT-nørd, klager vi ikke over.