Nyt fra Maskinhuset

Der er sket en ændring i klubbens Baneudvalg, idet  K.P. Nielsen er trådt ud og Carsten Stigaard er trådt ind. K.P. har set sig nødsaget til at trække sig fra de frivillige opgaver i klubben, da hans job på Vestas fremover indebærer længere arbejdsophold i udlandet. Vi siger tak til KP for hans indsats, og håber at  han om nogen tid igen får plads til frivillige opgaver. Baneudvalget består herefter af Henning Lilleøre, der er formand, og de to menige medlemmer Carsten Stigaard og Flemming Nielsen.

Bestyrelsen

Så mangler vi frivillige til Grøn Torsdag. Som navnet siger er det noget der foregår om torsdagen og noget med grønne opgaver. Helt præcis mødes man – p.t. er vi 14 friske drenge – kl. 8,30 på torsdage i sæsonen, der går 15. april til 15. oktober. Der er intet krav om, at man skal komme, og der skal ikke meldes afbud. Ingen møder op hver uge, men alle er der i snit mindst en gang i løbet af 14 dage.

Der arbejdes til kl. 10,30, hvor der er kaffe i klubhuset. Dernæst arbejdes igen til kl. 12,30, hvor der drikkes en fyraftensøl i Maskinhuset. Nogen gange spilles der golf bagefter – enkelte gange allerede efter formiddagspausen. Arbejdsopgaverne er mangfoldige – nævnes kan: Klippe træer og buske, ordne bunkers, tømme skraldespande, ordne parkeringsplads og vaskeplads. Baneudvalget garanterer, at ingen bliver overanstrengt, og at man hygger sig med opgaverne. Har du lyst til at være med så kontakt enten greenkeeperchef Bo eller en fra Baneudvalget.

Baneudvalget