Klubmesterskaber inkl. øl/vand og hotdog?

Vi vi gerne have flere deltagere i klubmesterskaberne. Og vi vil gerne se flere, der vil fejre vinderne ved præmieoverrækkelsen i slagspil søndag, den 26. august. Meld dig til klubmesterskaberne i Golfbox.

Vi lokker med en gratis øl/vand og en hotdog til alle deltagerne i klubmesterskaberne. Uanset om du kun spiller lørdag eller også kvalificerer dig til spil om søndagen. Kom og følg de bedste spillere søndag og se en omgang rigtig god golf.
Vi forventer, at servere øl og pølser ved 1530 – 1600 tiden søndag, hvor præmieoverrækkelsen finder sted.  Hvis du ikke har spillet, er du selvfølgelig også velkommen til både at se de dygtige spillere, men så betaler du selv for øl og hot dog, hvis det kunne friste efterfølgende.