Kunne du tænke dig at arbejde i Lemvig Golfklubs bestyrelse?

Camilla Hjortkjær flytter desværre til Australien og udtræder dermed af bestyrelsen. Vi siger mange tak til Camilla for en dygtig og engageret indsats i bestyrelsen, og håber når/hvis familien flytter tilbage til Danmark, at hun har lyst til igen at være en aktiv del af vores klub.

Vi skal have fundet en afløser for hende, og vi håber der er nogle af vore medlemmer, der har lyst og tid til at blive vores nye bestyrelsesmedlem? Hvert bestyrelsesmedlem har et ansvarsområde. Det kan være begyndere, Klub 37, juniorer, turneringer, sponsorer osv.  Desuden afholdes der bestyrelsesmøde hver 5.-6. uge, hvor alle klubbens områder gåes igennem. Tidsforbruget varierer meget henover året. Nogle perioder er det forholdsvis mange timer i klubben, vi bruger, andre tidspunkter på året er der ikke så mange opgaver.

Du vil få mulighed for at være med til at udvikle og træffe beslutninger i en spændende og velfungerende golfklub, hvor økonomien er sund. Det betyder, at fokus bruges på aktiviteter og forbedringer for klubbens medlemmer og selve golfbanen.

Har du lyst til at være med eller har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte formand Flemming Nielsen på enten tlf. 21638289 eller på mail FlemmingGade@tdcadsl.dk
Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.