Ualmindeligt spændende og velspillet klubmesterskab 2018

Klubmesterskaberne i weekenden bød på ualmindelig god golf og spænding. I den åbne herrerække var der pænt mange, der ville kunne blande sig i toppen. Men allerede lørdag lagde to spillere sig i front 1 under par: Frederik Stræde Frost og Rasmus Nielsen. En del andre elitespillere var 5 over par, hvilket normalt vil siges at være pæne scores i øsende regn. Søndagen bød på mere spænding mellem de to kombatanter. Efter 14 huller var Frederik 1 slag bedre, men på 17. hul lykkedes det Rasmus at lave en birdie, og dermed var de to lige inden 18. og sidste hul. Frederik lagde ud med et monsterdrive, men Rasmus svarede igen med et andet slag på green med put op af bakke. Frederiks andet slag blev en anelse for lang, og han måtte putte ned af bakke på de meget hurtige greens. Det endte med et treput for Frederik og et toput for Rasmus. De 45-50 tilskuere fik en flot omgang golf, og vi kan kun sige tak til de to for en endog meget velspillet finale i slagspil.

Resultaterne i rækkerne ser således ud:

Åben række herrer
146 Rasmus Nielsen
147 Frederik Stræde Frost
153 Jimmi Hernandez
155 Jens Præstegaard
157 Bo Strange

Midage Herrer:
158 Ryan Kirk
174 Dennis Ørts Nielsen
181 KP Nielsen
182 Rene Vestergaard
187 Thomas B. Jensen

Senior herrer:
161 Johnny Madsen
168 Kim Diget Thomsen
170 Harry Lund-Hansen
173 Georg Breddam
176 Jesper Hjortkjær

Åben række damer:
171 Bente Knudsen
183 Viola Honore

Årets putter:
24 put Frederik Stræde Frost


Dagen sluttede med hot dogs og øl/vand til alle deltagerne – og ikke mindst præmieoverrækkelse

 

 

 

 

Udgivet i Bestyrelsen.