Sensommerindspil fra Formanden

Så ser det ud som om sommeren er forbi for denne gang, og vi må vænne os til lavere temperaturer og huske at medbringe paraplyen og regntøjet, når vi går på golfbanen.

Det har været en hård sommer for mange golfklubber forstået på den måde, at det meget varme vejr egentlig ikke gav flere greenfeespillere, men blot en masse hovedbrud omkring græsset, der efterhånden visnede mere og mere. Hos os gik det heldigvis aldrig helt galt, og vi kan nu glæde os over, at græsset igen er grønt. Desværre har det varme og tørre vejr efterladt nogle områder med vissent eller meget lidt græs, og der forestår da også de næste måneder et reparationsarbejde. Jeg synes, vi kan være stolte over den måde vores bane er kommet igennem sommeren på, og der skal herfra lyde en stor tak til vore dygtige greenkeepere og frivillige hjælpere.

Hvordan er det så gået med økonomien. Ja – det ser ganske fornuftig ud med indtægter på kontingent, greenfee, og sponsorer en smule bedre end budgetteret. På udgiftssiden er vi lidt under det budgetterede, bl.a. fordi vi af forskellige årsager måtte vente helt frem til august måned, før vi fandt den rette til den ledige stilling som greenkeeperassistent.

Jeg vil gerne minde om vores navngivningskonkurrence om hullerne. Vi har fået rigtig mange gode bud på navne, men vil gerne have endnu flere. Det er jo sådan, at man gerne må komme med forslag til alle 18 huller, men vi tager naturligvis også imod, hvis der kun kommer forslag om et enkelt hul. Sidste frist for at indgive forslag er den 1. oktober 2018.

Så er der på hjemmesiden lagt en information ud om, at Camilla Hjortkjær forlader bestyrelsen, da hun sammen med sin mand Jesper flytter til Australien. Jeg håber virkelig, at der er nogen, der har lyst til at afløse Camilla. Så fat telefonen eller send en mail til mig. Din henvendelse vil naturligvis blive holdt fortrolig.

I den forgangne weekend fik vi afviklet klubmesterskabet i slagspil. Det blev en forrygende weekend med meget flot golf. Det kan du læse meget mere om andetsteds på hjemmesiden. Vi mangler dog fortsat at finde overall vinderen i den hulspilsturnering, der afvikles i weekenden den 15.og 16. september, hvor de bedste 16 dyster. Kik ud disse dage – der bliver masser af god golf at kikke på. Vore elitespillere har forbedret sig markant i denne sæson, hvad jo også bragte en oprykning til 4. division. Tillykke med det.

Jo – det går på alle måder ganske godt i Lemvig Golfklub.  God eftersommer og efterårssæson til alle.