Eagle sponsorer på udflugt – næsten

I fredags havde vi arrangeret en udflugt til Hjarbæk Fjord Golfklub for vore Eagle sponsorer. Desværre havde vejrguderne lige den dag valgt at sørge for et gedigent regnvejr – både her og i resten af Jylland. En hurtig beslutning fredag morgen endte med, at Nr. Nissum Turistfart returnerede til garagen, mens sponsorerne fik “bus-kaffe” og rundstykker i klubhuset. Sponsorerne kunne komme ud på vores egen bane kl. 12 – og nu var det tørvejr. Vi sendte en stafet af sted til Hjarbæk og fik de bestilte banepakker (sandwich, vand, frugt og chokolade) fragtet til Lemvig, så sponsorerne ikke skulle gå sultne rundt på vores egen bane.

Efter turneringen var der middag på Hotel Nr. Vinkel, hvor stemningen var rigtig god trods det meget ændrede program.
Glade præmiemodtagere: