Ny klubmester i hulspil

I Lemvig Golfklub blev der i weekenden afviklet sidste afdeling af klubmesterskabet, hvor de 16 bedste fra slagspillet gik videre i en vind eller forsvind kamp.

Lørdag morgen startede 8 matcher, og de 8 vindere kæmpede så videre i 4 matcher lørdag eftermiddag. Søndag morgen var der 2 matcher, og søndag eftermiddag var der kun de 2 tilbage som havde vundet alle de 3 forudgående matcher,

Og det blev  de samme 2 som nogle uger tidligere fordelte mesterskabet i slagspil mellem sig, nemlig Frederik Stræde Frost og Rasmus Nielsen, men denne gang med omvendt fortegn.

Efter flot spil på de første 9 huller førte Frederik med 2 huller, som blev reduceret til et enkelt hul på hul 10. Derefter vandt Frederik med par på de næste 4 huller, hvor Rasmus Nilsen måtte nøjes med bogey. Så den nye, unge klubmester i Lemvig Golfklub hedder Frederik Stræde Frost, som fortjent vandt efter rigtig flot spil.

I forbindelse med præmieoverrækkelsen meddelte klubbens mangeårige dommer Kaj Svenningsen at han trækker sig fra hvervet efter 28 år på posten, og en repræsentant fra klubbens bestyrelse takkede ham for den lange og samvittighedsfulde indsats han har ydet for klubben.