Information om den kommende vintergolfperiode

Igen i år har vi valgt at vende banen, således at vi slår ud fra interimistiske teesteder omkring greens og bruger teestederne til greens, bortset fra vinter hul 15 og hul 17, hvor det er uhensigtsmæssig. Ved at vende banen opnår vi slid andre steder end om sommeren, og så får vi samtidig en ny spændende bane. I øvrigt er det ikke et tema i Lemvig Golfklub at spille på sommergreens hele året, da greens er bygget op på en måde, hvor risikoen for at de tager voldsom skade af vinteren er alt for stor.

Banen vendes fredag den 23. november og sidste dag på sommergreens er således torsdagen før. Herefter er der forbud mod at køre med buggy (dispensation kan dog gives ved henvendelse til sekretariatet). Vi henstiller endvidere til – for at skåne banen mest muligt – at man går med bærebag. Der skal herefter tues op på fairway, men vi ser også gerne at man gør det i semiroughen.

Drivingrangen og indspilsgreenen vil være åbne hele vinteren. Bemærk dog at man selv skal samle bolde, og at tidsbestillingssystemet i Golfbox er sat ud af kraft. Vær opmærksom på, at Old Boys spiller tirsdag formiddag,  Onsdagspigerne onsdag formiddag og Søndagsklubben kl. 13, og at disse har fortrinsret.

Husk at vi IKKE spiller banen eller benytter indspilsgreenen, når der er rimfrost. Vent med at gå ud til solen har brændt rimfrosten væk, og hvis ikke den når det inden det er mørkt så vent til næste dag med at spille.