Dejlig mail fra green fee gæst

En hilsen til til vores greenkeepere, de frivillige og alle medlemmer, der er med til at gøre vores klub god:

Dejlig klub at komme i

Gennem tyve år har jeg med mellemrum sammen med gamle venner spillet på Lemvig Golfklubs bane. Vi har spillet i stille solskin, silende regn og stærk blæst, og jeg må sige, at jeg foretrækker banen, som vi så den sidst, i klart solskin. Men altid er det en meget smuk og velholdt bane, og jeg har med tilfredshed set de forbedringer, der er sket af banen gennem årene.

Som gammel redaktør af det hedengangne ”Golfert” i Horsens Golfklub er det også en glæde for mig at sidde med et pænt trykt ”Årsskrift” mellem hænderne. Der er efterhånden langt mellem de pæne tryksager, og et link til en hjemmeside er altså ikke det samme. Jeg bemærker også, at de frivillige bliver nævnt med navn, ligesom nye medlemmer bydes velkommen i bladet.  Tilsyneladende kommer man hinanden ved i klubben.

I hvert fald mærker man venligheden, når man komme til klubben. Vi mærkede den også undervejs, selvom vi den dag ikke var den hurtigste 4-bold. Vi kom vist til at nyde livet.

Thorkild Overgaard
Horsens Golfklub