Uge 28

Vi har i uge 28 sænket prisen på green fee til kun kr. 50,- pr. person. Det har betydet, at rigtig mange udenbys folk har besøgt og vil besøge vores klub. Greenkeeperne og de frivillige har sørget for, at banen er helt i top. Og vi får SÅ mange roser fra gæsterne.

På hul 8 har vi lavet en konkurrence, hvor både gæster og medlemmer kan vinde 3 bolde, hvis de rammer green og er indenfor en radius af 3 meter fra hullet. Er der hole-in-one er der en præmie på kr. 10.000,- (Gavekort til Kallesøe´s Bolighus). Der sidder frivillige (medlemmer) på hul 8 fra kl. 8 til kl. 16 hver dag i uge 28.

Golf Cafeen har en kaffevogn, der kører rundt og tilbyder gratis kaffe til alle. Vognen kører 2-3 gange om dagen. Der er også mulighed for at købe øl, vand, frugt, chokolade eller sandwich.  Også her er det medlemmer, der har sagt ja til at køre en tur.

Golf shoppen har 20% på alt tøj og har desuden gode tilbud.

Tusind tak til alle jer, der gør denne uge til en succes. Det er den bedste markedsføring, vi kan få, når vores gæster får gode oplevelser i Lemvig.