Juniorturnering i weekenden i Lemvig

Søndag var årets sidste bymatch som vi afholdte i Lemvig.  Der var 33 tilmeldte, og vi havde 7 spillere med.  Vejret var dejligt, og der blev lavet flotte scores.

I C-rækken stillede Oscar og Freja op. Men selvom de spillede flot, var det desværre ikke nok til at komme i præmierække.
I B- rækken stillede Sebastian, Philip, Caroline og Lea op. Der blev Sebastian nr 1 og Caroline Nr 2.
I A rækken kom Signe hjemme fra efterskole for at spille med. Hun endte ligeledes på en flot førstepladsen.

Alt i alt har juniorerne klaret sig flot i år.

De er ikke mange, når vi sammenligner os med de andre klubbers juniorafdelinger. Men der har ikke været en bymatch, som klubben har deltaget i, hvor vi er gået tomhændet hjem fra. Det kan vi kun være rigtig stolte af😊

Træningen fortsætter og lad os prøve, om vi ikke kan få alle med til bymatcherne igen til næste år.

I efterårsferien indfører vi “Golf med bedste”
Det betyder, at alle bedsteforældre i Lemvig Golfklub kan tage deres børnebørn under 18 år med på Pay & Play banen. Ganske gratis. Man checker ind i Probox (med eget DGU-nummer) – og afleverer scorekort til Gerda…………  Når I kommer ind, er der en sodavand til børnebørnene i Golf Cafeen (bedsteforældre må selv betale :-) )
Klubben betaler sodavand på alle afleverede scorekort med navn og alder.