Vigtig info om vintergreens m.m.

Banen vendes fredag den 15. november, og sidste dag på sommergreens er således i dag. Herefter er der forbud mod at køre med buggy (dispensation kan dog gives ved henvendelse til sekretariatet). Vi henstiller endvidere til – for at skåne banen mest muligt – at man går med bærebag. Der skal tues op på fairway, men vi ser også gerne, at man gør det i semi-roughen. Tidsbestillingssystemet i golfbox virker uændret, men man skal ikke bekræfte sin tid, og der udskrives derfor ikke automatisk scorekort, hvorfor disse ligger på skranken udenfor kontoret.

Drivingrangen og indspilsgreenen vil være åbne hele vinteren – bemærk dog, at man selv skal samle bolde.

Vær opmærksom på, at Old Boys spiller tirsdag formiddag, Onsdagspigerne onsdag formiddag og Søndagsklubben kl. 13, og at disse har fortrinsret.

Husk, at vi IKKE spiller banen eller benytter indspilsgreenen, når der er rimfrost. Vent med at gå ud til solen har brændt rimfrosten væk, og hvis ikke den når det inden det er mørkt, så vent til næste dag med at spille.

Udgivet i Bestyrelsen.