Golfbanen åbner torsdag, den 2. april 2020

Dansk Golf Union anbefaler: ”…golfklubberne fortsat holder lukket. Men private runder 2 personer sammen kan finde sted under særlige begrænsninger”.

Det er vi rigtig glade for her i Lemvig. Torsdag, den 2. april åbner vi op for privat spil i 2-bolde. Klubhus, toiletter, træningsfaciliteter og vaskepladsen vil fortsat være lukket. DGU følger udviklingen i corona-krisen, og der kan komme ændringer i anbefalingerne, hvis det vurderes relevant.

Du kan booke en tid i Golfbox, men du skal ikke bekræfte. Scorekort ligger i en plastikboks tæt ved indgangsdøren til klubhuset.

• Ankomst til golfbanen sker tidligst 10 minutter før starttid, og spillerne kører hjem umiddelbart efter, at runden er færdigspillet
  • Hold minimum to meters afstand til andre golfspillere
  • Sørg for, at der ikke opstår kø på golfbanen. Der bør ikke lukkes igennem. Falder en bold bagud, samler spilleren bolden op og sætter tempoet op, så man er i tempo med de andre bolde på banen.
  • Spil foregår enkeltvis eller i to-bolde. Afstand på mindst ti minutter mellem bolde.
  • Ankomst til golfbanen sker tidligst ti minutter før reserveret starttid og spillerne kører hjem umiddelbart efter afsluttet spil
  • Hulkopperne fyldes med skumgummi, så bolden falder 2-3 cm ned.
  • Flaget forbliver i hullet, men må ikke berøres
  • Banemateriel fjernes (f.eks. river, boldvaskere og trolleys)
  • Vandhaner på banen lukkes
  • Affaldsspande og lignende tildækkes
  • Det er kun klubbens egne medlemmer, som bør have adgang til banen.
  • Bagrummene er åbne for en person af gangen. Vi anbefaler dog, at du tager dine golfsager med hjem.
  • Hvis du kører buggy, må der kun være en person pr. buggy

DGU slutter med at skrive:
”Klubber opfordres til at iagttage spillernes adfærd på banen og om nødvendigt lukke banen, hvis anbefalinger til sikkert spil ikke bliver overholdt”.

Bestyrelsen ser med stor alvor på, at vi alle overholder betingelserne for spil. Og vil om nødvendigt bortvise medlemmer, der ikke overholder dette.

Desuden er der følgende tiltag foreløbig for april måned:

• Ingen handicapregulering
  • Ingen klubber i klubben mødes
  • Ingen træning hos PGA-proen
  • Ingen nye golfkørekort