Træningsanlægget igen åbent

På bestyrelsesmødet i aftes (onsdag 15.04.20) nævnte et af bestyrelsesmedlemmerne, at det er fantastisk så disciplineret, vi er kommet igennem den første åbning af banen med 2-bolde. Stor ros til os alle.

Vi åbnede op for 3- og 4-bolde den 12. april. Det gik hurtigt med at få banen fyldt op med mange flere  spillere. Samtidig kunne både vi og andre golfklubber igen byde greenfee gæster velkommen.

Bestyrelsen følger DGU´s anbefalinger og åbner nu også op for træning på vores træningsanlæg med visse restriktioner. 5 spillere af gange på putting green, 5 spillere på chipping green og max 9 spillere på driving range. Golftræner Peder Pro har fortrinsret til skuret, hvor han kan undervise fra på mandag. Du er dog velkommen til at bruge skuret, hvis Peder ikke er der.

Juniortræningen starter på tirsdag. Juniorerne får besked via deres Facebook side og junior-udvalget er klar til den nye og anderledes sæson.

Gratis træning for medlemmer starter op på lørdag, den 25. april med tilmelding i Golfbox.  Tilmelding i Golfbox.

Vi starter ligeledes op med nye hold, der skal tage Golfkørekortet. Her vil det være hold af max 4 personer. Men vi forsøger at få så mange igennem som muligt – også individuelt. Det tager Begynderudvalget sig af. Heldigvis er der mange frivillige i det udvalg.

Elitetræningen starter også op i uge 17. Peder Pro informerer spillerne via speciel Facebook gruppe.

Peder starter også træning op fra mandag, hvor du kan booke en tid i Golfbox, – fuldstændig som vi gjorde sidste år. Ellers ring til ham og book en tid.

Desværre er turneringen for sponsorer og frivillige den 1. maj aflyst/udsat. Vi vil senere på året se, om vi kan få lagt en turneringen ind i programmet.

Toilettet bag klubhuset er nu åbent for brug. Der gøres rent en gang om dagen. Toilettet ved hul 5 forbliver lukket et stykke tid endnu.

Klubhuset er stadig lukket. Dermed er også Golf Cafeen stadig lukket. Men måske kommer der en positiv udmelding fra regeringen meget snart?
Golf Shoppen er åben et par timer hver dag, hvor der er mulighed for at komme ind i shoppen. Ellers kan du ringe til Peder på tlf. 40 32 18 13 og aftale en tid.

Og sidst, men ikke mindst, – husk, at vi skal holde afstand og ikke være på golfanlægget mere end nødvendigt.

Et foto fra Kenneth Smed, da alt var lukket. Bunker træning :-)

… og mon ikke det snart bliver sommer?