Så åbner vi næsten helt……..

Så åbner Golf Cafeen ….

Mandag den 18. maj bliver en rigtig god dag for Lemvig Golfklub – her åbner Golf Cafeen nemlig igen efter at den har været lukket i over to måneder af myndighederne. Der er ganske vist nogle restriktioner med krav til afstand, ligesom forsamlingsforbuddet skal overholdes, og der kan således ikke serveres for et selskab, der er større end 10 personer.

Dansk Golfunion anbefaler kun brug af klubhuset i meget begrænset omfang. Vi har derfor besluttet, at der ikke må tages unødigt ophold i klubhuset, men det er jo ikke noget problem, da det jo blot er at gå videre ind i Cafeen og der købe sig en kop kaffe, en øl, lidt mad eller hvad nu man kunne tænke sig. Og i Cafeen er antal af siddepladser præcist afstemt med det antal myndighederne tillader. Så det er nemt – er der ingen ledig stol – må man gå udenfor og vente på at der bliver en ledig plads. Eneste undtagelse er tordenvejr – da har ALLE ret til at gå ind i Cafeen.

Vi har valgt, at man igen skal bekræfte sin tid, ligesom greenfee spillere fremover skal benytte sig af Pro-boxen. Toiletterne kan også benyttes – derimod er de to omklædningsrum lukkede. Pro-shoppen vender tilbage til normale åbningstider, og der bliver også adgang til lugen indtil kontoret, men kun nærmere adgang når du er blevet vinket ind af Bente.

Ja – det hele er en smule bøvlet, men vi er trods alt kommet et godt stykke videre frem mod normale tilstande, og ser frem til næste skridt når forsamlingsforbuddet senest den 8. juni bliver hævet markant. Men vi skal have gang i klublivet og aktiviteterne i klubhuset NU – så benyt Cafeen og handel i Pro-shoppen, og dermed støtte op om Gerda og Peder – de trænger virkelig til det.

Alle indlæg af forskellig slags slutter i dag med: Husk at holde afstand og spritte hænder. Det gør dette indlæg ikke, idet det slutter med at jeg som Formand vil jeg sige tak til alle medlemmer for jeres store tålmodighed og gode opførsel i en svær periode, hvor vi har måttet manøvre rundt i stribevis af krav og anbefalinger.

Vi åbner endnu mere …..

Der er kommet nye anbefalinger fra Dansk Golfunion og dem følger vi. Så i løbet af mandag den 18. maj er flag og hulkop genetableret, der er igen rivers i bunkers ligesom boldvaskerne kan bruges. Og til stor glæde for det svage køn bliver toilettet ved hul 5 genåbnet. Mange har været kede af at vaskepladsen har været lukket, og de kan nu glæde sig over, at den også åbner igen. Ja – alt er ved det gamle – bortset fra at vi ALLE skal huske jævnlig at spritte hænderne af, tænke os om hvis man tager flaget op af hullet eller river i bunkers, og så helt generelt bruge den SUNDE FORNUFT.