Vil du hjælpe?

Kære medlem i Lemvig Golfklub,
Vi har i uge 28 en forventning om at få mere end 700-800 greenfeegæster på banen. Vi vil gerne byde dem velkommen og hjælpe med betaling osv osv. Vi printer scorekort ud til alle, men skal også have informeret om konkurrencen på hul 8. Det bliver en travl uge, og jeg behøver hjælp til bl.a. at modtage greenfeespillerne. Jeg er på kontoret hele dagen alle dage, så du kommer ikke til at være her alene.

Har du lyst til at hjælpe et par timer en eller flere af dagene i uge 28 (6. – 12. juli), så kontakt mig snarest muligt.

Vi overvejer desuden at lave et team af frivillige, der har lyst til at hjælpe greenfeegæster lørdag og søndag formiddag i sæsonen. Ofte er det mellem kl. 09 og kl. 12. Kunne du også have interesse i at bemande kontoret en dag eller to gennem sæsonen?

Jeg håber, at høre fra nogle af jer i løbet af den næste uges tid,

Mange golfhilsner
Bente

Foto fra Golfens dag i søndags