Sommerindspil fra Formanden

Sommeren er over os – eller rettere sagt – den var over os. Vi der spillede årets første match i lørdags, fandt i hvert fald ud af, at det stadig både kan lyne, tordne og regne. Fin og hyggelig match til trods for at ikke alle nåede helt rundt før uvejret kom. Men dejligt også at få gang i den del af klubben.

Jo – solen skinner på Lemvig Golfklub. De mørke skyer, som Coruna virussen var årsag til, og som lå over os i starten af april, hvor vi end ikke måtte dyrke vores dejlige sport, er nu trængt væk af solskin og optimisme.

Aldrig nogensinde i klubbens historie har der i et forår været så stor aktivitet på banen. Folk har spillet så det er en lyst, helt nye medlemmer er kommet til i et flot antal og rigtig mange er kommet i gang igen efter at have ligget stille i nogle år. Alt det påvirker økonomien positivt, og det ser således ud til at vi igen kan opfylde budgettet og få et pænt overskud.

Men det er jo ikke et mål i sig selv. Hvad er der ved overskud, hvis banen og øvrige faciliteter ikke er tip-top. Og her må jeg bare sige – sikke en flot bane vi har – også i år. Men alt i alt står den nok lige en tand skarpere end den har gjort tidligere. Måske også derfor at medlemmer og green-feespillere har stor lyst til at spille den.

Sommeren står for døren og alle prognoser siger, at mange flere danskere end normal vil blive i hjemlandet. Det vil glæde mig meget om de golfspillere, som plejer at tage sydpå, nu bliver hjemme og spiller nogle af de fantastiske baner vi har her i landet. Og i Lemvig gør vi ekstra meget for at det netop er vores bane de vælger. Så igen i år har vi udvalgt uge 28 til 50 kroners uge. Det har på nuværende tidspunkt resulteret i ikke mindre end 485 reservationer, hvor vi sidste år i alt nåede op på 453. Vi håber på at nå op omkring 700, og krydser fingre for at vejrguderne vil være med os. Igen i år kan man vinde mange ting på hul 8 – det koster blot kr. 30,- at deltage. Ved Hole- in-One er der et gavekort på kr. 10.000,- til Kallesøes Bolighus, en birdie giver en flaske vin fra Danbolig og så giver klubben tre bolde hvis man rammer indenfor en vis radius.

I øvrigt tak til Old-boys og Onsdagspigerne, da de i ugen har valgt at spille udenbys, og dermed åbnet op for flere gæster. Det er jo sådan, at vi ikke lukker banen for medlemmer, men jeg vil rigtig gerne at man så vidt muligt tager en tid sidst på dagen, og måtte man vælge at spille i primetime, kan man jo støtte klubben ved at smide de kr. 30,- ved hul 8.

Til slut her i mit sommerindspil vil jeg ganske kort sige lidt om Coruna-virussen. Tak for jeres generelle forståelse og hensyn – det har ikke altid været nem at være bestyrelse og vurdere hvad der var tilladt og hvad der var fornuftig. Vi skal imidlertid fortsætte med at holde afstand og spritte af, og ikke blive for løsslupne, som vi mennesker har en tendens til, når vi i længere tid er blevet holdt i kort snor.

God sommer – tag godt imod de mange nye medlemmer og gæster – og pas på jer selv.