Uge 28 – kan det betale sig?

Kan det betale sig? – altså at sætte greenfee ned til kun kr. 50,- i en hel uge i juli måned?

Ja, hvis vi ser på økonomien, så giver uge 28 næsten 3 gange omsætningen i forhold til en normal god juli uge.

Ser vi på værdien af, at rigtig mange gæster (ca. 750 ink. Pay & Play banen) har været ude på vores smukke anlæg, så kan det kun give gæster i fremtiden.

Ser vi på det i forhold til vores medlemmer, så har der ikke været den plads, som vi plejer at have. Banen har stort set været fyldt op fra morgen til aften. Men vores medlemmer har taget det hele med godt humør. Tusind tak for det :-)

Flere har sendt fotos ind:

Peder Bork “Lige ved og næsten” på hul 8

Overnattende gæster på lur efter godt foto på 9. green den 6. juli

Hole-in one på hul 6 – til lykke til Margit Bruun. Det gav en flaske whisky og ikke de kr. 10.000,- som kun kunne vindes på hul 8…