Klubmestre i slagspil

Weekendens klubmesterskaber blev igen i år afviklet i meget blandet vejr. Lørdagen bød på kuling og spændende regnbyger, mens søndagen bød på pæn vind og kun få byger.

43 voksne og 19 børn stillede op til klubmesterskaberne i de forskellige rækker – og weekenden bød på mange spændende dyster. Bl.a. måtte åben damerække ud i omspil, da Anne Lykke og Bente Knudsen var helt lige efter 36 huller. Der måtte 3 hullers omspil til, før en vinder var vundet.
Klubmesteren i åben herrerække blev igen Frederik Stræde Frost, der gik søndagens 18 huller en under par, og Frederik vandt med 8 slag foran Jimmi Hernandez.

I år havde ungdomsafdelingen arrangeret klubmesterskaber for både nye og ”gamle” juniorer. De nye spillede Pay & Play banen 2 gange, mens de ”gamle” juniorer gik 9 huller på stor bane. 19 havde tilmeldt sig – og med voksne ud sammen med alle ungdomsholdene, blev det en kæmpe succes. Alle ungdomsspillerne fik medaljer – og vinderne glas, som de voksne.
Det blev en festlig præmieoverrækkelse for både voksne og børn.

Resultatlisten efter weekendens spil kom til at se således ud:

Senior herrer
1. Thomas Østergaard 163
2.  Ole Bruun   167

Midage herrer
1. Michael Tarquini    167
2. Dennis Ørts Nielsen  168

Åben damerække
1.  Bente Knudsen  166
2.  Anne Lykke  166

Åben herrerække
1.  Frederik Frost Stræde   149