Klubmesterskab hulspil

I den forgangne weekend blev der afviklet klubmesterskaber i hulspil i Lemvig golfklub. Der var 16 spillere, der havde kvalificeret sig fra forrige weekend, hvor der blev spillet slagspil uden handicap. Så det var helt enkelt de bedste golfspillere, der kunne stille op til det afsluttende mesterskab.

Lørdag morgen blev 16 spillere sendt afsted, og det blev en særdeles våd runde, hvor matchen måtte aflyses i 1 ½ time midt på dagen, fordi det hele sejlede, og nogle greens stod helt under vand. Men spillet blev genoptaget, og 8 spillere gik videre til en ny runde midt på eftermiddagen. Søndag morgen var der 4 spillere, og søndag eftermiddag stod så 2 tilbage som skulle dyste om mesterskabet.

Det blev Frederik Stræde Frost og Rasmus Nielsen der hver havde vundet deres 3 kampe, og heldigvis var vejret fantastisk med sol og blå himmel, så der var ca. 60-70 tilskuere der fulgte matchen rundt på banen.

Og det blev en dramatisk finale, hvor der blev spillet virkelig flot golf. Rasmus startede med at komme foran, men blev indhentet af Frederik, som førte matchen fra hul 6 til hul 16, så han var foran med 2, da de slog ud på hul 17. Så for at vinde skulle Rasmus vinde både hul 17 og 18, samt  et omspil.

Og det gjorde han så, – matchen blev vundet af Rasmus Nielsen på hul 1 hvor han puttede bolden i hul på 4 slag til en birdie, et slag bedre end Frederik Stræde Frost der endte i par.

(Arne Lyngholm Jakobsen 31.08.20)

Flere fotos på galleri