Eagle sponsorer på udflugt

Årets udflugt gik i år til Hjarbæk Fjord Golf. Det blev en perfekt dag – efter en lidt kaotisk start. Hjarbæk Fjord havde ikke udskrevet scorekort, men det kunne vores sponsorer heldigvis selv finde ud af :-)

Hjarbæk banen stod flot og med sol og frisk vind og scorekort til alle, blev det en rigtig god dag. Der var godt humør hos alle både med gode og dårlige scores. Vinder hos herrerne blev Tommy Sig Weibel med 36 point, og hos damerne vandt Hanne Sig Weibel med 36 point.
I holdturneringen fik alle hold udleveret to gule bolde, som gav ekstra point, hvis den var med hjem.  Men de gule bolde røg til højre og venstre, så de fleste hold kom hjem uden gul bold……. Holdturneringen blev vundet af KEC HOlding, Skovgaard Invest og Thiele Lemvig.

Dagen blev afsluttet med rigtig god middag på Hotel Nr. Vinkel.

Udgivet i Bestyrelsen.